måndag 18 mars 2013

Gästinlägg från Malmö -Bokorridoren


Hej!
Vad roligt att får göra ett inlägg här på mäklarvardag.se. Mitt namn är Émile Antier och tillsammans med min kära vän och kollega Lisette Kristoffersson är vi projektledare för Bokorridoren 2013. 

Bokorridoren är en årlig företagsmässa som anordnas på Malmö Högskola av studenter vid Urbana Studier. Syftet med mässan är att studenter som läser vid Urbana Studier och olika branschföretag ska få träffas. Mässan är en väldigt givande dag för både studenter och företag, det är ofta på Bokorridoren som många av Malmö Högskolas studenter finner sin framtida arbetsgivare.


I år är 12:e året i rad som mässan arrageras och det känns OTROLIGT kul att kunna konstatera att Bokorridoren börjar bli en väletablerad tradition här på Malmö Högskola. Detta år kan vi stolt presentera 34 olika deltagande företag samt en rad spännande sponsorer. Detta år har vi som projektledare valt att fokusera på temat ”Nätverk”. Det kommer det att hållas en intressant föreläsning av ingen mindre än Alex Schulman (en av Sveriges största bloggare och tv-profil) som kommer att ge en föreläsning som handlar om ”mitt nätverk”. Vi kommer även att kunna erbjuda våra studenter att gå på speedrekrytering med några av våra deltagande företag. Detta är en ny idé som vi starkt tror på och som visat sig mycket uppskattad på vår systermässa uppe i Gävle.

Avslutningsvis så skulle Lisette och jag vilja önska dig som läsare varmt välkommen den 19 mars på Bokorridoren 2013.
För mer info besök oss gärna på info@bokorridoren.se


Lisette och Émile projektledare för Bokorridoren 2013

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar