torsdag 28 maj 2009

Värdebevakaren/Värde-on-line

Idag är en "administrations"dag. Mycket papper som ska sorteras in i rätt pärmar och uppgifter som ska läggas in i datorn. Och idag är det då ändå bara regn så det är rätt mysigt att sitta inne lite också, och varva ner med kollegorna.
Kl 1200 ska jag skriva ett kontrakt med två parter, båda nöjda och glada. Lägenheten som ska säljas idag har sålts innan visning så nu får jag åka ut och sätta upp en skylt att visningen tyvärr är inställd. Det händer inte så ofta att det blir så. Men när vi lägger ut nya objekt till salu så skickas det ut via mail, sms och brev till de som har anmält sig via hemsidan eller oss här på kontoret till bevakning av objekt. Och då kan det hända sig att spekulanterna är så "heta" att dom kikar snabbt och lägger bud som är så bra så att köparna accepterar utan att ha visning och ev budgivning.
Så det lönar sig att vara med i spekulantregistret om man letar.
Ibland blir ju tyvärr övriga intressenter upprörda, men vi kan ju inte annan än att framföra de bud som kommer in och lämna över beslutet till säljarna. Det är ju dom som bestämmer.

En annan tjänst vi har som också är gratis är Värdebevakaren/värde-on-line. Du som har en bostad och får den värderad av oss kan även få ett sms med jämna mellanrum om hur det ser ut med värdet i just ditt område, har det gått upp eller ner?

I övrigt har jag haft en vecka när jag har fått massor gjort. Båten har ramlat i sjön, Gården är städad och fixad, och utemöblerna skurade.. Och hundarna schamponerade och borstade. Skönt.

A

1 kommentar:

  1. Har alla som skriver på den här bloggen hund??

    SvaraRadera