måndag 12 november 2012

Reko med Reco

Vi lever i en värld där vi som konsumenter blir mer och mer benägna att dela med oss av vad vi tycker om olika varor och tjänster på nätet och i olika sociala medier. Samtidigt påverkas vi mer och mer av referenser och omdömen från andra när vi ska göra olika köpbeslut. 

När man ska göra sitt kanske livs viktigaste och största affär, som boendeaffären ofta är, vill man gärna få bekräftat att man väljer en mäklare som håller hög kvalitet. Rekommendationer och referenser spelar då en stor roll.

Fastighetsbyrån har därför i dagarna inlett ett samarbete med ratingsiten Reco.se för att det ska bli enklare för konsumenter att ta reda på vad tidigare kunder verkligen tycker om oss. Vad kunderna säger visas sen upp på Fastighetsbyråns lokala hemsidor. 
Konsumentmakten i dagens samhälle är definitivt en kraft att räkna med och vi vill att potentiella kunder ska kunna skapa sig en så ärlig bild av oss som möjligt. Det här är ett första steg att jobba aktivt med denna typ av transparens, som är relativt ny för vår bransch.

Reco.se skriver själva om samarbetet på sin blogg och kommenterar det bland annat så här;

"Vi applåderar givetvis Fastighetsbyrån och hur de öppet för dialogen med sina tidigare kunder i jakten på nya kunder. Det räcker inte längre med att själv hävda att man är bäst. Utmaningen är att vara så bra så att kunderna säger det"

Vill du veta mer om Reco.se så kolla in den lilla filmen nedan som bra sammanfattar tjänsten de erbjuder.


Vad är Reco? from we [at] reco . se on Vimeo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar