fredag 12 november 2010

Det mobila sökandet

Ni har väl inte missat att Fastighetsbyrån har appar både till iPhone och även till nästan helt nya Nokia N8?

När sambons val på ny telefon föll på just en Nokia N8 häromdagen så såg jag naturligtvis till att den förinstallerade appen för Fastighetsbyrån var den första han laddade ner ;-). Lite nördigt tyckte han medan jag menade att det var lojalt.

Till er få som också har lyckan att sitta med en Ipad i ert knä så finns det även en cool app för detta. Fastighetsbyrån är nämligen första mäklarföretag i landet att lansera denna typ av sökhjälp som ett led i att ytterligare förenkla för våra kunder att hitta sitt drömboende.

Till er som varken har iPhone eller Nokia N8 så finns det många andra fiffiga mobiltjänster som Fastighetsbyrån tagit fram.

Kanske vill du ha en visningspåminnelse så att du inte glömmer bort att titta på det eventuella drömhuset? Eller så är du nyfiken på vilka de senast sålda bostäderna är där du befinner dig just för tillfället? Eller så vill du bara tipsa en vän om en bostad du tror kan passa dem? Eller så kanske du vill veta mer om en bostad och få hela bostadsbeskrivningen sms:ad till din mobil?

När vi ändå är inne på det här med mobiler så är det kanske inte helt otippat att jag har Teddybears låt, Get mama a house, som först togs fram som reklamlåt till Fastighetsbyrån som ringsignal? Det har chefen också så ibland blir det lite förvirrat när det ringer på kontoret ;-).


1 kommentar:

  1. Kul att ni tar tillvara på den nya tekniken.
    Lite mer tankar hur ni kan använda tex iPAD.

    http://www.thebeliever.se/smart-use-of-internet/2010/11/19/hemnet-launches-ipad-app-focus-on-entertainment.html

    SvaraRadera