söndag 21 april 2013

Stege

Klockan är i skrivande stund 23:45 och jag har precis lagt sista handen vid min arbetsvecka. Det innebär att jag får ungefär 15 minuter helg innan det är dags att ta tag i kommande arbetsvecka. Som ni förstår är det minst sagt fullt upp i mäklarvardagen!

Förra veckans maxade tisdag följdes av en väldigt intressant och lärorik kursdag i Göteborg (mer om det i ett annat inlägg) som sedan raskt följdes av en maxad torsdag och en likadan fredag vilket bland annat resulterade i fyra nya undertecknade uppdragsavtal, försäljningsstart av nya objekt och förberedelser inför en späckad visningshelg.

Helgen har alltså varit fulltecknad med visningar från morgon till kväll. På vissa objekt var det första visningstillfället och på andra var det omvisning.
Solen sken från en klarblå himmel och när jag visade ett fritidshus ute på landet så surrade både en humla och en citronfjäril förbi så visst närmar vi oss våren även om trädens grönska fortfarande saknas.

Med mig på flera visningar i helgen hade jag den bästa visningsassistent man kan ha i form av Elin. Det är så grymt att ha hjälp på visningen så att spekulanterna känner sig välkomna och väl bemötta när de kommer till visningen samtidigt som jag i lugn och ro har möjlighet att mingla runt och svara på frågor som dyker upp när spekulanterna går runt i hus och på tomt.

Vår bloggchef Johan efterlyste lite fler bilder på oss mäklare in action och även om jag är mest bekväm med att vara bakom kameralinsen lyckades Elin fånga mig på bild när jag på en skraltig stege skulle sätta tillbaka en vindslucka. Så vi mäklare jobbar alltså inte bara med provisionstegar utan bevisligen även med och på "vanliga" stegar :-).

Over and out och på återhörande i nästa vecka!

1 kommentar:

  1. Bra där! Tror alla läsare vill se bilder på er bloggare! /Johan

    SvaraRadera