tisdag 16 april 2013

Maxad

Idag har varit en totalmaxad dag i min mäklarvardag.

Först ut i morse, en fotografering av ett fritidshus där jag fick vara med fotografen, kånka utemöbler och fixa till lite för att det skulle se så bra ut som möjligt. Inte världens bästa fotoväder då dimman låg som ett tjockt täcke.
Himmel och hav utan horisont.
Sen direkt vidare till en visning av ett annat litet hus.

Efter det direkt tillbaka till kontoret för att ta tag i lite mailkorrespondens som ramlat in under helgen och under gårdagen då vi var i Prag. Medan jag höll på med det så kom en kund in på kontoret som jag bearbetat ett tag och som nu hade bestämt sig för att gå igång med sin försäljning. Yay!

Efter det oplanerade mötet for jag iväg till ett planerat möte, nämligen en värdering inför en bodelning.

På vägen tillbaka från den så åkte jag via ett annat fritidshus för att stämma av med säljaren efter en besiktning samt hämta upp lite handlingar (frågelista och driftskostnader).

Sen var det bara att hoppa in i lilla bilen åka tillbaka till kontoret för att hämta upp två intagspärmar. Lustigt nog föll det sig så att jag hade två intag i samma bostadsrättsförening och dessutom lgh snett emot varandra.
Så först tecknade jag uppdragsavtal med en äldre dam som blivit ensam och vill sälja pga det och sen gick jag vidare och tecknade uppdragsavtal med ett ungt par med en liten bebis som ska flytta pga studier (dubbel och trippelyay!)

Nu har jag precis mellanlandat på kontoret ytterligare en gång bara för att snart dra vidare till en visning av en villa som nog får markera slutet på den här långa arbetsdagen.

Imorgon vankas kurs i Göteborg på ämnet Time Management. Känns inte helt fel med tanke på att det varken var första eller sista gången arbetsdagen såg ut som den gjorde idag!

1 kommentar: