söndag 20 januari 2013

Ljuv musik

I mailen börjar det så smått att ramla in lite alla-hjärtans-dags-reklam och det vi närmar ju också den tiden på året när de sk vårkänslorna börjar spira.

Som vi nämnt vid flertalet gånger så träffar vi i vår vardag väldigt många människor, dels på kundbesök men kanske framförallt på visningar. Det är kanske inte alltid som det uppstår ljuv musik för spekulanterna gällande just det huset de är och tittar på men ibland kan det uppstå ljuv musik på annat vis.

Den här återkopplingen fick en av mina kollegor från en spekulant på en visning för ett par år sedan.

Hej X,

Jag är inte intresserad av xxxx-vägen men dessto mer intresserad av dig :-). Tillmötesgående, charmig, öppen, med glimten i ögat och grymt sexig (om jag ska vara riktigt ärlig..). Inte var dag blixten slår ner så pass...

Du kanske inte är speciellt intresserad av killar på det sättet, i så fall ta detta som veckans komplimang och en positiv överraskning i vardagen! :-). I annat fall hör av dig å vi hittar en tid för en kopp kaffe :-).

Hälsn. X

Friskt vågat, hälften vunnet! Kollegan är dock lyckligt gift och valde att ta mailet som en fin komplimang.
Generellt sett så tror jag att vi alla kan bli lite bättre på att ge vår omgivning positiv feedback för tänk så mycket trevligare livet blir då!
bild lånad från krakspark.blogspot.se 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar