måndag 14 januari 2013

Dagen efter....

Ungefär som rubriken avslöjar ÄR det, fast inte som ni tror... Det var inte så att mäklaren var ute och svirade i helgen, utan här har det arbetats!

Fastighetsbyrån hade Visningshelg. Då ackumulerar vi alla de försäljningar som inte läggs ut under December och så gör vi en riktigt stor grej av det. Det blir succé varje gång!

Förra året drog vi i Borås på med lokala TV-annonser också, vilket var oerhört uppskattat. I år körde vi lite andra marknadsföringsgrepp och även detta funkade utmärkt. Spekulanter och blivande hus-/lägenhetsköpare gick man ur huse för att se vad vi hade att erbjuda.

Hörde en kollega nämna att vi hade omkring 600 sällskap på visning i helgen, bara här i lilla Borås! Då får vi tänka på att varje sällskap oftast består av 2-3 personer och ibland fler. Snabbt omräknat innebär det att ca 1 800 personer har varit i kontakt med oss på byrån under dessa två dagar.

Man förstår ganska snart att dessa kontaktytor är enormt värdefulla i alla bemärkelser. Häri finns direkta spekulanter, blivande köpare och eventuellt deras föräldrar (blivande säljare?) plus en möjlig källa till rekommendationer.

Nu skall dessa bearbetas med varsam hand, dvs vi ska återkoppla alla visningar, hjälpa dem in på banken om de behöver och även höra oss för om de behöver värdera ett nuvarande boende eller bevaka kommande försäljningar. Allt för att kunna ge dem en så bred service som möjligt i deras bostadsbytesprocess.

Så nu är det dags att jobba vidare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar