onsdag 23 januari 2013

Ambassadörsträffen..

I fredags åkte jag som sagt upp till Stockholm för ambassadörsträff på huvudkontoret. Vi samlades strax efter lunch och sedan följde en fantastisk eftermiddag och kväll!
Till att börja med var två nyblivna (fick sin reg. i juli) mäklare där och berättade hur det var att komma ut som ny i branschen och hur dom gick till väga för att komma igång. Det är nyttigt att få höra om både det som varit lite jobbigt och såklart det som har gått bra. Blir alltid lite extra peppad när man hör andra berätta.

Därefter så körde vi lite grupparbete, bland annat om hur Fastighetsbyrån skall fånga mäklarstudenters intresse. Efter detta fick vi även göra lite charader från olika case i mäklarsammanhang och diskutera dessa. Om det är lätt att visa caset "mäklare säljer hus där det sägs att det spökar" genom charader? Njaaa.. men roligt hade vi och oj som vi skrattade!

När vi var färdiga på HK tog Linda, Ulf och Therese med oss på en fantastisk överaskning.
De bar nämligen av till Griffins steakhouse, där vi fick laga fyra rätters tillsammans med kändiskocken Christan Hellberg samt ha drinkprovning i baren!

Vi delade upp oss i fyra lag, här har ni ett av dem i full action i köket.
Det blev en otroligt lyckad dag och kväll. En del nya ansikten och vi är ett himla gott gäng! Kommer sakna dem som tusan när studenttiden är över. 

Fler bilder från träffen kommer inom kort! I morgon bär det av mot Fastighetsbyråns kick-off!

Må gott!
/Elin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar