fredag 17 december 2010

Trevlig "nästanjulhelg"!

Fredag igen och en vecka kvar tills tomten kommer.

Det märks att de flesta fokuserar på den kommande julledigheten och att det är julklappsfunderingar som dominerar mer än bostadsköpartankar för telefonen är ovanligt tyst.

Men ibland är det bra med en lite lugnare period så man hinner med att fixa med allt-det-där-som-man-tänker-att-man-borde-men-aldrig-hinner-med och står bättre förberedd när ruljansen väl drar igång igen efter helgerna.

Så vi fortsätter vår fredag här på kontoret med att lyssna på julmusik, äta pepparkakor och nalla ur chokladasken medan vi lägger ut nya bostadsrätter till försäljning, skyltar om, bokar in deklarationstider, fixar intagspärmar och redigerar bilder inför kommande försäljningar. Sen försöker vi också komma på fyndiga rim till klappen som ska vara med i julklappsleken med banken nästa vecka.

Trevlig helg på er!

Fredagsblomman denna vecka blev passande nog en hyacint,
tja eller rättare sagt sex hyacinter. The more the merrier ;-)

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Tänkte tänkte ställa en ganska så... ytlig fråga!
    Män som arbetar som mäklare klär sig ju generell i kostym. Men hur gör ni tjejer? Är det kostymbyxorna på? Eller får ni klä er hur ni vill? Finns det någon form av "dress code" på företaget? :-)

    Trevlig julhelg!

    SvaraRadera
  2. Hej Josefina!

    Alla frågor, djupa som ytliga är välkomna ;-)

    Min uppfattning är att det där med "dresscode" varierar från kontor till kontor och från kedja till kedja.
    Vissa "kräver" kostym/dräkt medan andra har en mer fri dresscode.

    Här på vårt kontor gäller vårdad och proper klädsel men absolut inte kostym eller dräkt varje dag även om det naturligtvis förekommer.

    Ett tips som gäller i alla lägen, om du ska praktisera eller får jobb någonstans, är att ställa en enkel fråga vad som gäller på det specifika kontoret.

    Hoppas detta var svar på dina funderingar.

    Mvh Åsa

    SvaraRadera