fredag 25 november 2011

Rimma och vinn julefrid!


Jag har ju tidigare bloggat om vad som förutspås bli årets julklapp 2011 nu vill vi på Fastighetsbyrån tillsammans med vår samarbetspartner Middagsfrid bjuda på lite julstämning (och det verkar ju onekligen som det behövs både i Borås och i Idre :-) genom att utlysa en julrimstävling där det ligger två Julkassar från Middagsfrid till ett värde av 2995 kr i potten.

Tävlingsregler:
  1. Skriv in ditt rim som kommentar här senast 8/12 kl 17.00. Du använder ditt Facebook-konto och kan välja att visa upp ditt bidrag i din logg eller inte. Har du  inte ett Facebook-konto kan du maila in ditt bidrag till tavling@fastighetsbyran.se. Ange namn, adress och telefonnummer. Observera att bidrag som mailas in kan bara delta i juryns favoritrim och kommer inte att synas på denna sida under själva tävlingen.
  2. En av vinsterna går till den person som fått flest likes på sitt bidrag när tävlingen avslutas.
  3. En av vinsterna går till juryns favoritrim.
  4. Juryn består av representanter från Fastighetsbyråns marknadsavdelning.
  5. Vinnarna meddelas via Facebook och de vinnande bidragen publiceras på fastighetsbyran.se 
  6. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och vinsten kan inte bytas ut mot annan vara eller kontanter. Läs mer om Middagsfrid och var de levererar. Fastighetsbyråns medarbetare får inte medverka.
Så in och rimma med er och kanske är det just Du som får en kasse hem till din dörr fullmatad med lax, hemrullade köttbullar, prinskorv, skinka, apelsintårta med pepparkaka, julnmust och kanske framförallt med en stor portion julefrid!

Lycka till!

1 kommentar:

  1. Två decimeter med snö föll på morgonen den första advent! Gött é dé!

    SvaraRadera