onsdag 11 maj 2011

Fem på tre

Passar på att summera ännu en 12-timmars+ dag på jobbet. Det har blivit några sådana den här veckan då jag försöker att hinna med fem dagars jobb på ynka tre. Lite av en omöjlig ekvation, iallafall så här i ljuva maj, då det vanligtvis är mycket att göra ändå. Imorgon bär det nämligen av mot Malmö och uppdragsutbildningen till mäklare igen.

Där väntar ytterligare ett par digra dagar med 12-timmarspass i skolbänken. Juridik i form av fastighetsrätt och bostadsrätt står på schemat. Intressant men klurigt.
Men det som inte dödar härdar heter det ju och man ska absolut inte förringa lyxen det är för en småbarnsmamma att sova ensam(!) i sängen och inte minst att få äta hotellfrukost i lugn och ro.

Jag verkar dock inte vara ensam om att ha mycket på agendan då jag i tidningen läste om "majstress". Det är för mig ett nytt begrepp men visst är det så att det är väääääldigt mycket som ska hinnas med i just maj månad. Lite synd är det allt att vi inte hinner njuta lite mer av en av de absolut vackraste månaderna på året.

1 kommentar:

  1. Vacker bild!

    Visst kan maj månad vara jobbig också.

    Lät dock ganska skönt med hotell ensam! :) Hoppas helgen i Malmö varit bra!

    SvaraRadera