måndag 8 december 2014

Julkul på kontoret! Små handlingar gör stora skillnader!

Idag hade vi lite julklappsutdelning på kontoret. Inga märkvärdiga saker. Det var grejer som kostade från 50 kr upp till 200 kr, men vi gjorde en liten rolig grej av det hela.

Någonting som vart uppskattat men framförallt väldigt roligt. En grym start på veckan med mycket skratt som jag varmt rekommenderar att alla gör.

Det hela går ut på att man köper så många prylar som man har anställda. Sedan har man ett litet kuvert med lika många lappar som är numrerade från tex. 1-18 om man har 18 anställda.

Alla får ta en nummerlapp och den som får det högsta numret (nummer 18 i det här fallet) får välja och öppna ett valfritt paket. Nästa person som öppnar (nummer 17) får välja mellan sin julklapp och den innan och vidare får nästa (nummer 16) välja mellan sin och två innan osv.

Med andra ord får den personen som har nummer 1 välja mellan 18 klappar och då betyder det att vissa får byta klappar flera gånger. Ni kan ju föreställa er när så många mäklare och assistener ska byta klappar med varandra. Det var en som fick byta till en rosa tjejlinne. J

Ha en grym vecka allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar