tisdag 9 december 2014

Julkort!


Idag kom julkorten!

Vi på Fastighetsbyrån Malmö (& Lund, Lomma, Kävlinge, Eslöv) har inför varje jul, en rolig aktivitet för många av våra säljare, köpare och kunder. Vi bjuder in dem till en fullspäckad helg där vi bjuder på julmusik, glögg, julmust, lussebullar, pepparkakor och god stämning - men framförallt har vi världens bästa fotograf  Markus Linderoth som alltid ställer upp, och tar otroligt fina julkort på kunderna. Vissa kommer med sin respektive, andra med hela familjen, vissa kommer själva och andra tar med sig sin vovve. (skriver under på det sistnämnda!)  Vi var dessutom många som hade hundar med oss, varav en del valpar. Sedan var där mycket barn också. Valp + barn = kärlek!

Nu har korten kommit, och vi ska posta iväg dem till kunderna så att de kan skicka julhälsningar till sina nära och kära.

Vi på kontoret ska ha glögg- och lussebullemys (nytt ord!) imorgon, där vi ska skicka handskrivna julkort till alla våra kunder och skänka dem en tanke här i juletid. Förhoppningsvis blir de glada och skänker oss en värmande tanke tillbaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar