måndag 15 december 2014

Glädjens tid

Att skänka lite extra glädje och visa ännu mer tacksamhet till sin omgivning är bland annat vad årets sista månad står för. Något vi inte minst nu skall ta till oss. Genom en liten extra ansträngning utöver vad man gör dagligen kan vara avgörande i vissa situationer för att göra en annan persons dag ännu bättre eller för att skapa en relation framöver. Relationsskapande är mycket vad vårt yrke består av och är något man gör både medvetet och omedvetet. Därför är det alltid viktigt att du har valt hur just du vill framstå bland andra personer och siktar mot det i alla situationer där vi möter människor.

Ge extra glädje till alla kunder vi mött under året brukar vi som fastighetsmäklare vara duktiga på. Det är också viktigt att tänka på andra parter i sitt yrke och i sin vardag som förgyller det man gör. Vi på Fastighetsbyrån i Östhammar har bland annat visat lite extra tacksamhet till ett mycket bra samarbete med Swedbankkontoren i vårt verksamhetsområde.

Jag är även otroligt tacksam över den erfarenhets- och kunskapsutbyte som jag omges utav varje dag som fastighetsmäklare och som en del av vår tid nu, helt fantastiskt! 


Prydligt inslagna klappar köpta hos en av våra samarbetsparter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar