fredag 16 mars 2012

fredagsvanan trogen....

Om man skulle föra statistik över när vi lägger ut våra inlägg, så blir det nog viss övervikt på fredagarna.... På något sätt känns det som om man behöver runda av veckan (och har man inte lagt ut några inlägg tidigare i veckan så handlar det till viss del om att döva det dåliga samvetet en aning...).
Denna veckan har det varit fullt upp, vilket naturligtvis är jätteroligt. Det har blivit en del försäljningar och det roligaste är när hus man haft till salu ett tag, äntligen hittar sin köpare! Fast det är givetvis även roligt att sälja de hus man inte haft ute så länge, men ni fattar nog vad jag menar....
Har också lagt ut lite nytt till försäljning. Idag lade jag ut en underbar villa anno 1923. I gammal stil, med höga jugendfönster, lockpanel, fina glasverandor - you name it! Kolla bara detta fina hus:

Visst är det fint!?

Jag har också hunnit med tre bankisar, dvs värderingar till banken och ett par kundbesök. Ett hus är intaget och klart enligt vårt Steget-förekoncept. Där ska vi förbereda försäljning och starta om ca ett år. Långsiktiga relationer alltså!

Nu väntar manskapet på mig. Nu ska vi fira en 60-åring här på kontoret, så nu blir det festligheter och diverse trevliga överraskningar för vackra Åse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar