fredag 24 februari 2012

Sugen på Spanien?


Den 25-26 februari arrangeras Nordens största mässa för bostadsköp i utlandet på Svenska Mässan i Göteborg. The Real Estate Agency/Fastighetsbyrån i Spanien kommer vara där! I deras monter träffar du mäklare från våra sju kontor i Spanien samt våra kollegor från Swedbank och Juristbyrån. Inträdet är gratis och du är varmt välkommen!
therealestateagency.es.

2 kommentarer:

  1. Kikar in på bloggen och minns hur det faktiskt var just denna blogg som gav mej den sista knuffen och inspirationen till att tacka ja till platsen på mäklarutbildningen när jag var osäker på om jag orkade plugga mer efter att redan ha läst tre år på högskola. Jag läste varenda inlägg som skrivits i bloggen och tyckte att mäklarjobbet lät så himla kul jämfört med de skrivbordsjobb som annars väntade mig, så jag bestämde mej för att det var mäklare jag skulle bli. Idag, nästan två år senare jobbar jag själv som mäklare på fastighetsbyrån och tycker att jag har världens roligaste jobb! Så- TACK för inspirationen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ann! Tack för din fina kommentar och för att du delar med dig av din historia. Det är ju fantastiskt roligt att höra att bloggen kan inspirera så mycket.

      Radera