onsdag 1 februari 2012

Kombo

Sjuka små barn och mäklarvardag är en synnerligen dålig kombo, speciellt i kombination med en egen dunderförkylning och första dagen för vår nyanställda mäklarassistent. Men när streptokockerna spökar så är det bara att gilla läget och göra det bästa av situationen.

Innan jag försvann från kontoret för dagen så hann jag och nya kollegan i alla fall börja med lite kunskapsöverföring och det kanske inte är så dumt att ta det i små doser så att det blir "system overload" direkt.
Dessutom hann vi med att titta på ett kommande objekt för en säljares räkning som ville ha lite tips på vad som borde fixas till innan fotografering och visning.

Det blir ju så klart alltid mycket nytt när man börjar ett nytt jobb men då kollegan redan har 18 år inom branschen så är det mycket som hon naturligtvis redan har koll på och jag törs påstå att kunskapsöverföringen går åt båda hållen.

I morgon är en ny, och förhoppningsvis mindre snorig, dag och då ska vi ta tag i ett nytt fokusområde på kontoret som handlar om hur vi skapar den allra bästa visningen.
Har du som läsare några bra eller sämre erfarenheter från visningar så får du gärna dela med dig. Har du blivit imponerad? Har du blivit besviken? Vad uppskattar du som visningsbesökare mest? Alla synpunkter är välkomna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar