onsdag 2 maj 2012

Lite från Göteborg....


Hoppas ni alla har haft en lyckad Valborg!

Här i Göteborg har vi idag haft årets varmaste dag hittills. Det känns skönt att värmen och våren äntligen är på väg och vilken skillnad det gör när man har visning! Visningarna de senaste veckorna har varit välbesökta, särskilt bland mindre lägenheter som ettor och tvåor trots att den egentliga "studentsäsongen" börjar först i slutet av sommaren.

Statistiskt sett brukar många villasäljare vänta just till maj månad när trädgården börjar bli grön och så smått börja blomstra. Av detta brukar följa en hel del större lägenhetsförsäljningar i juni från dem som köper just dessa husen. Försäljningsmässigt har sommarmånaderna varit rätt lugna några år tillbaka i tiden men under de senaste åren har allt fler valt att sälja just under sommaren med lyckat resultat, mest på grund av att inte så många andra säljare valt att sälja just då.

Det är faktiskt rätt lustigt hur ungefär samma säljmönster upprepar sig från år till år, från säsong till säsong - det är mest när den globala marknaden är i gungning som detta mönster brukar brytas en aning.

Detta var allt för nu från ett soligt Göteborg.


(Bilden är tagen förra sommaren, men snart är det lika grönt igen!)

Hälsningar Henrik 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar