onsdag 22 juni 2011

Städdag med middag

Det börjar närma sig semestertider för oss här i Vasastan. Vi går omlott så att vi har kontoret bemannat hela sommaren. Givetvis går tempot ner en hel del men en och annan lyckosam försäljning kan man få till.

Idag har vi först utvecklingssamtal med vår kontorschef där vi pratar om vår plan för 1, 3 och 5 år framåt. Spännande! Fastighetsbyrån är ju störst i Sverige så utvecklingsmöjligheter finns om man vill och har ambitioner:-) Efter detta har vi gemensam städdag. Låter ju inte alltför kul men om alla hjälps åt så går det ju snabbt. Man samlar på sig en hel del papper under säsongen och vissa av oss är ju rörigare än andra och då är det bra med ett gemensamt ryck.

Såhär ser exempelvis mitt skrivbord ut för det mesta:









Medan en av mina kollegor föredrar att ha såhär på sitt skrivbord:









Det sköna är att vi får ha det hur vi vill (inom rimliga gränser). Det är viktigt att man hittar ett sätt som funkar för en själv och i mitt fall är det lättare att hitta igen något om det finns någonstans på mitt skrivbord....Efter att vi är klara med städningen blir det gemensam middag på något trevligt ställe! Inte så tokigt!

//Linda E

2 kommentarer:

  1. Hej Linda! Vilka saker är viktigast att granska i en årsredovisning av en bostadsrätt. Tycker det är väldigt knepigt nämligen. Tack på förhand!

    SvaraRadera
  2. Hej Anonym! Vi har fått frågan tidigare på bloggen och det resulterade i det här inlägget: http://maklarvardag.blogspot.com/2010/11/tolkning.html
    Så kika vidare där och fråga gärna mer om du har funderingar kvar.

    SvaraRadera