tisdag 21 juni 2011

Fastighetsbyrån + Myrorna = Sant

I ett ytterligare steg mot att kunna erbjuda den bästa servicen hela vägen kring ditt boende har Fastighetsbyrån, inom sitt AlltHemma-koncept, sedan någon månad tillbaka inlett ett samarbete med Myrorna.

När man flyttar är det ju inte alltid man vill ta med sig hela bohaget. Myrorna finns på 20 orter och samlar in användbara kläder, möbler och andra prylar från nästan hela landet. På de allra flesta orter kan du beställa gratis hämtning av sakerna. Om du bor i Göteborg, Karlstad, Örebro, Umeå och Skellefteå kan du även kontakta Myrornas butik för att få låna en släpvagn.

Bara för att man själv kanske tröttnat på kaffekopparna eller inte längre passar i de där byxorna så betyder det inte att ingen annan kanske vill ha dem. Det bästa man kan göra för miljön är att se till att saker kan användas så många gånger som möjligt.

Någon som är duktig på återanvändning är Underbara Clara som sitter med i juryn i tävlingen Sveriges charmigaste hem. Vill du få några tips och idéer när det gäller just hur gamla prylar kan få liv på nytt så kika in hemma hos Clara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar