onsdag 15 juni 2011

Charmigast?

Har du eller någon du känner ett riktigt charmigt hem? Då ska Du eller Dina bekanta passa på att delta i Fastighetsbyråns sommartävling om Sveriges charmigaste hem!

Tävlingen fungerar så att man laddar upp ett par charmiga bilder på sitt hem eller en liten charmig filmsnutt om man hellre föredrar det. Sen kommer juryn, som består av Fastighetsbyråns pressansvarig Johan Vesterberg, bloggaren Underbara Clara och Expressen Leva & Bos redaktör Ulrika Norlinder, att utse 10 finalister utifrån charmfaktor och besökarnas betyg.

Efter en finalomgång kommer det sen att koras en vinnare som vinner ett presentkort på 30 000 kr i valfri inrednings- eller möbelbutik!!
Alla de 10 finalisterna vinner dessutom ett AlltHemma-paket med produkter från våra samarbetspartner till ett värde av 5800 kronor. Vinnaren får ett exklusivt hemma-hos reportage i Expressen Leva & Bo.

Tävlingen drar igång imorgon den 16 juni. Grundomgången pågår t o m den 29 augusti. Efter det är det finalomgång som pågår fram till 29 september.

Lycka till!
Skärgårdscharm !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar