tisdag 19 juli 2011

Underbart är kort

Underbart är kort och den två veckor långa semestern är efter en arbetsdag bara ett minne blott. Men vi hade iallafall tur med vädret :-).

Skämt å sido, så även om ni har läst här på bloggen att sommaren är en lugnare period med färre försäljningar så stämmer det inte alls hos oss här i Lysekil utan det är tillsammans med våren vår absolut mest hektiska period så det är inte helt lätt att hitta tid för semester. Istället får man försöka utnyttja de långa ljuvliga sommarkvällarna till fullo.

Igår blev det en riktig rivstart med tre fotograferingar och en visning medan min kollega bollade kontrakt, budgivningar och intag och vår praktikant Isabelle hjälpte till med visningsuppföljningar och den ständigt ringande telefonen.

Isabelle gjorde en del av sin obligatoriska praktik hos oss redan förra sommaren och fullgör nu de sista fem veckornas praktik innan hon är redo för att stå på egna ben hos Fastighetsbyrån i Nacka.
Jag ska se om jag kan övertala Isabelle, som under sin studietid också varit studentambassadör för Fastighetsbyrån, att gästblogga här någon dag.

3 kommentarer:

  1. Två veckor går så snabbt :-/
    Härligt att du haft tur med vädret o kvällarna får man ju inte glömma. Roligt dock att du är tillbaka här med inlägg o alla vackra bilder!

    SvaraRadera
  2. Dina foton är otroligt vackra och inspirerande! Får bli en tur ut med kameran nu :)

    SvaraRadera
  3. Tack Mallan och Kristin för snälla ord och trevlig feedback!

    SvaraRadera