söndag 16 mars 2014

Visningar!

Visningar, visningar och åter igen visningar. Dessa söndagar som försvinner likt pralinerna i en Aladdin chokladask juletid. Vart tog de vägen? Har vi redan nallat ur andra undre lagret?
Det var januari igår bara.
Vissa söndagar är bättre än andra, och då det kommer mycket folk två söndagar i rad, ja då knackar man i trä så knogarna blöder. Som ni förstår så har Malmö varit en marknad där det inte är lika hetsigt som på andra ställen i landet. Snittiden för en bostadsrätt att ligga ute på nätet är strax under tre månader. Chockant kan man tycka. Mina vänner och tillika kollegor från Stockholm som var nere under Malmö Högskolas årliga mässa, Bokorridoren, höjde på ögonbrynen. De kunde inte tro sina öron. Men så är det kära ni. Förvisso försvinner de attraktiva bostäderna fort som attan, men realiteten är den att man har fått jobba hårt här.

Minusgraderna har tagit sitt pick och pack och lämnar Skåne så smått...
För nu är våren är på väg med stormsteg - och det märks!! Förra söndagen var det strålande solsken och fullt hus på visning, 17 sällskap. En underbar lägenhet med magnifik utsikt och solnedgång sol sällskap. Folk kom, de var glada, och de budade. Vilken vår-lycka!

Idag var inte sämre (förutom vädret). Trodde inte att det skulle bli mycket göra idag, med tanke på det höstaktiga vädret, men icke.. det kom mycket folk på samtliga visningar, och budgivning på två av dem började direkt.

Så kära ni, våren är på väg i Malmö, med stormsteg. Våren är på väg i folks hjärtan, och våren är på väg på bostadsmarknaden - Dubbelt upp med vårkänslor för oss mäklare :)


Förra söndagen njöt jag av vyn över Malmös takåsar i strålande solsken! 


Hur vackert är inte detta?  Ingen insyn, St. Petri kyrka och Stortorget i bakgrunden. 
En fantastisk utsikt, ett fantastiskt läge, och en fantastisk lägenhet. 
Score! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar