torsdag 4 oktober 2012

Framgångsrapport


Nu rullar vi hemåt igen efter en dag på Gothia Towers, fulltankade med inspiration, information om nya smarta verktyg, tips och tricks och en härlig pepp-känsla.
Jag imponeras varje gång av hur duktiga man är inom Fastighetsbyrån att hålla samman en så stor organisation som Fastighetsbyrån ändå är samtidigt som man lyckas förmedla en väldigt familjär känsla där allas insats räknas och är av stor betydelse.

Vi har haft ett intressant föreläsningspass med vår pressansvarige, och tillika "blogg-chef" Johan Vesterberg om sociala medier, hur det påverkar vår mäklarvardag och hur vi kan jobba mer med denna typ av kundinteraktion. Han berättade också om ett nytt samarbete som Fastighetsbyrån valt att inleda med Reco.se som är en rating-site. Mer om det lite senare i höst.

Stort fokus lades också vid vikten av Fastighetsbyråns koncept och varumärke.

Vi fick också ta del av ett nytt skräddarsytt verktyg som Fastighetsbyrån tagit fram som är ett resultat av tävlingen "Draknästet" som avgjordes på kick-offen i januari. Ytterligare ett exempel på att man på huvudkontoret verkligen är intresserade av vad vi ute i organisationen behöver och vad som kan underlätta i vår mäklarvardag istället för att bara uppfinna "skrivbordsprodukter". Den inblicken vi bjöds på under dagen verkar väldigt lovade!

En bra dag med bra människor och bra budskap kan inte bli något annat än just en Framgångsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar