tisdag 4 september 2012

Nu är det dags igen!

Idag sparkar vi igång höstterminen igen. På schemat står en heldag med Skatterätt. Ska bli intressant att se vad kursen har att erbjuda, ryktet säger att den är rätt tung! Har någon av er läst kursen?!  

Ha en fin dag!
/Elin 

2 kommentarer:

  1. Hej, nästa år tar jag studenten och funderar på att gå mäklarutbildningen. Min fråga är rätt så personlig, men tjänar en kvinnlig fastighetsmäklare bra? Kan man jämföra deras lön med en kvinnlig advokts lön? Förstår att frågan är väldigt individuell och personlig. Men skulle verkligen uppskatta ett svar!

    SvaraRadera
  2. Hej! Kul att du funderar på att söka utbildningen:) Lönefrågan är såklart en fråga man ställer sig. Det skiljer inget på om du är kvinnlig eller manlig mäklare... De flesta har en viss procent på mäklararvodet, hur mycket varierar. Jag vet att det förekommer fasta löner men det är ganska sällsynt. Är du en framgångsrik fastighetsmäklare kan lönen definitivt jämföras med en advokats lön. Dock är ju lönen på provision så du är ju aldrig garanterad en viss lön och det kan ju inte jämföras med en fast lön! Jämför man snittlöner på en advokat och en mäklare så har advokaten högre. Men som sagt, en mäklares lön är så himla individuell, därmed är det svårt att säga vad en mäklare tjänar! Hoppas att svaret hjälper dig på traven i dina funderingar! Trevlig kväll//Elin

    SvaraRadera