tisdag 3 april 2012

Kick off!

I December var vi ambassadörer uppbjudna till Fastighetsbyråns huvudkontor i Stockholm för en otroligt trevlig och lyckad kick off! Vi träffades på huvudkontoret för en gemensam lunch, därefter följde föreläsning av Fastighetsbyråns medarbetare Tony Dommartine. Han föreläste om marknaden i stort, men framförallt om försäljning och budget. Efter det presenterade rekryteringsavdelningen för oss vad våra ambassadörsroller kommer att innebära (eftersom 8 av 9 var nya ambassadörer för i år) samt hur det kan utvecklas ute på skolorna.

När de var klara körde vi lite workshop i små grupper där vi diskuterade och brainstormade om hur vi kan hjälpa Fastighetsbyrån samt jämförde hur de var på de andras skolor respektive där man själv studerar. Efter en givande och intressant dag blev vi sedan upphämtade för en kanonmiddag på restaurag Grodan. En mycket lyckad dag och kväll för oss alla! Tack Fastighetsbyrån för er givmildhet!

Det var roligt att få träffa de andra ambassadörerna och höra hur utbildningen och upplägg är på andra högskolor runt om i landet, vissa skolor har ju en tvåårig utbildning och några har en treårig. 
Jag tror att det är en bra idé att jobba med ambassadörer ute på skolorna då vi är så nära eleverna och det är ju just dem Fastighetsbyrån vill komma i kontakt. De vill ju såklart kunna rekrytera dom som passar bäst in hos just dem.

//Elin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar