fredag 7 oktober 2011

Teknikens under

I spåren av dagens snabba teknikutveckling följer också fler och mer möjligheter för oss som jobbar inom en bransch där man vill nå ut till så många som möjligt för att kunna kommunicera vad vi har att erbjuda.

Det är roligt och inspirerande att jobba för ett företag som Fastighetsbyrån som hela tiden jobbar väldigt aktivt med olika marknadsföringskanaler vilket innebär att vi har en bred och riktigt bra grund att stå på när vi ska göra vårt jobb.

Förutom de sedvanliga marknadsföringskanalerna via hemnet, hemsidor, tv, radio och tidningar har vi ju en alldeles egen iphone och android-app och specialfunktioner i Nokia N8.
Vi har även en egen ipad-app som just nu även är nominerad i Svenska Designpriset. Vi har också fått pris för bästa innovation (EPiServer Awards) för vårt nya och nytänkande intranät som inte ni ser så mycket av utåt men som underlättar för Fastighetsbyråns alla 250 kontor och 1300 anställda att ta del av information, tipsa varandra och hålla kontakten.

Dessutom finns Fastighetsbyrån naturligtvis på facebook där det nu i skrivande stund pågår ett bostadsbattle. Klicka in och gilla och tyck till du med!
Det finns även en lite mer nischad facebooksida som handlar om att jobba på Fastighetsbyrån och där du som är intresserad av yrket kan få lite matnyttig och intressant info.

I tillägg till detta så skaffar sig fler och fler Fastighetsbyråkontor runt om i landet sin egen lokala facebooksida och från och med den här veckan och efter en hel del knep och knåp så har även vi i Lysekil numera vår egen sida - Att bo i Lysekil!
Vår ambition är att där skapa en mötesplats för alla som ska byta bostad, är intresserade av bostadsmarknaden eller bara gillar att bo och besöka Lysekil med omnejd.
Sidan kommer att handla om den lokala bostadsmarknaden, om sådant som händer på orten och hur vi trivs i Lysekil.
Klicka in och gilla du med vettja, eller undersök om du har en "Att bo i-sida" även där du befinner dig.

Trevlig helg på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar