måndag 13 oktober 2014

Storleken har betydelse!


Att vara störst har sina fördelar. Inte bara för kunderna utan också för de anställda. Det är viktigt att tänka igenom ordentligt när man väljer sin framtida arbetsplats. 
Ett starkt varumärke, aktiv coachning, uppföljning och nära samarbete kombinerad med regelbundna säljträningar kan vara skillnaden mellan en stjärnmäklare eller en bra mäklare. Jag känner en tjej som började jobba på Fastighetsbyrån för ca tre månader sen.
Hon har nu visat bättre resultat under tre månader än vad hon hade under ett helt år på sin föregående arbetsplats.
Vi brukar säga att det är mäklaren som gör skillnaden. Men även verktygen och storleken gör en otrolig skillnad. Någonting som våra kunder har också börjat inse. 
Jag var på ett kundbesök igår. Ett skarpt sådant som kom som tips från en av kollegorna i Upplandsväsby. Kunden hade träffat två andra mäklare och bestämt sig för att gå vidare med en av dem. I onsdags kom det ett mail från Fastighetsbyrån till dem om en bostad som matchade deras behov. En bostad som inte fanns ute på Hemnet. När min kollega i Väsby frågade om de ville även träffa en mäklare från Fastighetsbyrån i Solna tvekade inte kunden då de hade insett värdet i våra verktyg.
För mig var det enkelt att plocka in denna  när kunden sen fick lite mer klarhet kring hur allt fungerar och hur vi skiljer oss från våra konkurrenter när det gäller att nå både köpare och säljare på mer än bara ett sätt. Detta hade inte varit möjligt utan att vara störst. Så oavsett om du är köpare, säljare eller mäklare är Fastighetsbyrån det smartaste valet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar