lördag 25 oktober 2014

Hur många mäklare finns i världen?!?

Det slog mig idag att det måste finnas en hel del mäklare här i världen. Det intressanta är att det är ganska uppenbart att man jobbar på helt olika sätt i olika delar av världen för att inte tala om vilka krav man har på sig som mäklare.
Sverige är onekligen ett av de länder där det ställs extremt höga krav på en mäklare, både från kunderna och myndigheterna. 
Jag kollade häromdagen på million dollar listing som går på trean och blev förbryllad över hur de jobbar där borta. De ljuger och luras helt öppet för att dra upp priset i stort sett vid varje försäljning och det verkar vara helt ok där borta. Det bisarra är att de skyltar med det och är t.o.m. stolta över hur de lurar en kund att betala mer. 
På Fastighetbyrån ställs det väldigt höga krav på att mäklare följer dem regler och lagar som finns till punkt och prick för att stärka vårt redan väldigt starka varumärke. Vi har t.o.m. interna revisioner som HK genomför på random kontor för att säkerställa att mäklarna gör det de ska göra vilket resulterar i fler nöjda kunder som sin tur leder till fler affärer.
Go Fastighetbyrån!
Trevlig helg!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar