tisdag 21 oktober 2014

Gästspel!

Hej hej, hallå bloggen!

Nu var det dags för lite gästspel från HR-avdelningen! Jag tänkte därför ta tillfället i akt att berätta lite om vad vi har haft för oss den senaste tiden. Skoj va?

Jag (Ulf) och Linda, som jobbar med rekrytering, har haft fullt upp sedan skolorna började för terminen. Vi har en liten turné där vi besöker alla nya fastighetsmäklarstudenter (8 skolor), och har nu träffat alla utom er i Trollhättan, men er kommer vi till nästa vecka – tjooho :) Det är verkligen sjukt roligt att träffa studenter i alla årskullar, det ger både mig och Linda otroligt mycket energi – och vi hoppas givetvis att ni får en härlig och bra bild av oss och Fastighetsbyrån. Vår eminenta rekryteringsassistent Terese har ordning på oss och är så duktig och bokar in alla våra besök. Vad skulle vi göra utan henne?

Vi arbetar med studentambassadörer i alla mäklarklasser för att komma närmare hela klassen och för att uppdatera oss om det är något ni saknar, och om vi kan hjälpa er på något sätt. I år har intresset för att bli ambassadör för Fastighetsbyrån varit galet stort, vilket vi tycker är himla roligt. I skrivande stund håller vi på att planera för vår ambassadörsträff som kommer att gå av stapeln i januari, och hej vilken dag och kväll det kommer att bli!

Om ni har några funderingar kring ambassadörskapet, eller om ni funderar något kring Fastighetsbyrån överhuvudtaget får ni mer än gärna ta kontakt med oss på rekrytering@fastighetsbyran.se
Följ oss gärna i social medier:
Facebook: Att jobba på Fastighetsbyrån
Instagram: teamlulfa

Ha en trevlig kväll!
HR-avdelningen genom Ulf Häger


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar