tisdag 11 november 2014

Grannkontor


Vi har många kontor spridda runt om i vårt land. Från småort till storstad, skog till strand, betongjungel till natur, kust till kust, söder till norr.. ja ni förstår vart jag vill komma med detta.

Att vi på företaget har nära samarbete är någonting vi drar stor nytta av. Styrkan i att vara stor är påtaglig.

Jag jobbar i Malmö. På mitt grannkontor i Solna/Sundbyberg sitter det en kollega/stjärna som jag ofta har kontakt med. Allt från erfarenhetsutbyte, till pepp, till skvaller, till kundmöten... En kollega i Vasastan, en på Kungsholmen, Växjö, Norrköping, Sjöbo, Ystad, Helsingborg, Vellinge... och så vidare..
God kontakt med sina medarbetare gör att vi kan lotsa och hjälpa kunder genom sina flyttmönster runt om i Sverige, samtidigt som kunden får känna sig trygg och får den bästa möjliga mäklartjänst och service på marknaden!

Malmö/Lund/Lomma/Kävlinge/Eslöv (under samma franchise) har ett väldigt nära och tätt samarbete och vi fungerar som en enhet, om än på olika orter. Vi hjälper kunder över gränser, och mot nya horisonter. Lycka i all dess former när man stöttar varandra och bygger dessa broar som bereder möjligheter, kontakter och försäljningar.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar