onsdag 25 september 2013

Ny kostym

Tågburen igen, den här gången på väg hemåt efter en rolig och framförallt intressant dag på huvudkontoret. Det var ett imponerande arbete och prototyp av nya webben som vi fick en presentation av och sen fick klicka runt lite i. Modern, fräsch, nytänkande och mycket estetiskt tilltalande!

Jag som har ett förflutet i en annan bransch med en mycket mer toppstyrd organisation kan bara återigen konstatera och framför allt premiera Fastighetsbyrån för att vara en företag som verkligen tar in och lyssnar på de som jobbar i organisationen så att slutprodukten blir något som många står bakom och kan jobba med istället för att det blir en skrivbordsprodukt av några "förståsigpåare" har skapat utan att lyssna in behov och önskemål.
Med tanke på att Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklare så är det ännu lite mer imponerande att man lyckas bibehålla den platta organisationen med bra kommunikation och familjär känsla utan att ge avkall på proffsighet eller affärsmässighet. Faktiskt lite det som vår gästbloggare Fanny var inne på i sitt inlägg häromdagen.

Ska bli spännande att följa arbetet och utvecklingen tills dess att beta-versionen lanseras!

Dagens fastighetsbyran.se som snart får en nyare kostym.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar