onsdag 14 maj 2014

Detaljerna som gör skillnaden!

Nu när det är så lugnt i Åre så passade jag på att följa med vår assistent Carolina igår för att fotografera två lägenheter som ska ut till försäljning. Här i Åre arbetar vi varken med fotograf eller homestyling så vi både stylar och fotograferar våra bostäder själva. Med styling så menar jag såklart inte, som de kanske oftare gör i större städer, att hyra in möbler och dekorera om hela lägenheten, men vi brukar ändå ta med lite blommor, örter, överkast, kuddar och sånt för att få det att se lite hemtrevligare ut på bilderna.

Många av våra bostäder används som fritidsboenden och en stor del av dessa hyrs också ut via olika företag under säsongen så att de samtidigt genererar intäkter till ägaren. Detta är såklart jättebra för de som äger bostaden men det resulterar ändå i att bostäderna har en tendens att bli väldigt opersonliga ibland, vilket för vår del inte alls är ett plus då bostaden ska läggas ut till försäljning. Det är trots allt bilderna som gör största jobbet i försäljningsstarten!

Hur tråkigt det än är att bädda och bädda upp, trycka sig upp i små våningssängar, vika kanter, plufsa till kuddarna eller flytta grejer mellan rummen fram och tillbaka så är det värt det i slutändan.
Alla dessa små detaljer kan göra en jätteskillnad på hur slutresultatet blir och gör man alltid sitt bästa, anstränger sig liiiite extra jämfört med de andra mäklarföretagen, både när det gäller bilder, service och kundkontakter, så kan man alltid stå rakryggad och stolt över det man åstadkommer. Och då tycker jag nog allt att det är värt allt bäddande ändå!

Små detaljer kan göra stora skillnader!


1 kommentar:

  1. Här finns också en del tips på hur man kan homestylea inför visning http://moveria.se/article/homestyling/

    SvaraRadera