torsdag 30 januari 2014

Kick-off 2014

I fredags gick den då av stapeln, Fastighetsbyråns alltid lika grymma kick-off!

Årets tema "gamification" gick som en snygg röd tråd genom hela kick-offen och vi hade våran alldeles egna digitala Siri som var med oss under dagen. Lite otäck måste jag nog erkänna att jag tyckte hon var men en kul idé!

Och så allas våran Mats, som har varit med oss som konferencier i 10 år och som gör det så bra! Han liksom är en del av konceptet. Fantastisk!

Som vanligt hade man satt ihop ett digert och intressant dagsprogram som innehöll allt från inspirerande föreläsning med Kjell Enhager, final i "Draknästet" som lanserades på förra kick-offen till nya cliff-hangers i form av "Mäklarnas Mästare", där man tävlar i nio olika kategorier under året och där den meste mästaren kommer att koras på nästa kick-off.

Dessutom hade man gjort en uppföljare på förra årets succé där varje regionchef fått utse sin stjärna och där de bjöds in till "Stjärnorna på Slottet" och vi andra fick chansen att lära känna dem lite bättre och inspireras av deras framgångsrecept. Kul!

Naturligtvis fanns Fastighetsbyrån Awards på programmet där vi korade;

Årets assistent - i Helena Drevik från Göteborg Centrum
Årets mäklare för andra(!!) gången -  i Pia-Lotta Svensson,  Södermalm. Respekt!
Årets nykomling - i Umeå-kontoret
Årets kontor - i Södertälje-kontoret
Årets ledare - i Maj-Lis Bernhage på Enskede-kontoret

Sist men inte minst så fick vi veta vilka de första nio var som fick ett hedrande medlemskap i Guldklubben. För att kvalificera sig till denna respektingivande skara av mäklare så ska man sedan 2007 ha dragit in mer än 25(!) miljoner kronor i provision per mäklare. Vi i Bohuslän var extra stolta över att vår kollega Sven-Olof Jacobsson från Strömstad fick gå upp på scenen och ta emot hedersbetygelsen.


Sen var det fest! God mat, underhållning av Danny, Jasmine Kara och inte minst av allas våran Kurt Lång och Mats Randér samt dans hela natten lång. Jag har fortfarande så här fem dagar efter kick-offen ömma tånaglar efter allt dansande :-)

Jag är, som alltid, imponerad över hur man lyckas få ett så stort arrangemang för så många människor att bli så bra och att man lyckas nå ut och motivera och engagera 1300 personer. Hatten av och supertack till alla inblandade för en grym kick-off!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar