torsdag 23 januari 2014

Ett slut och en början

Jag som brukar hävda att slutet av året är en lugn tid för oss på fastighetsmarknaden i Lysekil får lov att krypa till korset och inse att så var inte alls fallet 2013.

Årets sista månad bjöd på allt från en fantastisk resa tillsammans med kollegorna till New York till en väldigt lyckad öppet-hus-aktivitet under stadens julmarknad till, ett för mig, rekord med tre underskrivna uppdragsavtal på en dag till att bli totalt nedringd av ca 70(!) familjer gällande ett mytomspunnet hus med snickarglädje och själ till en fantastisk milstolpe för Fastighetsbyrån totalt sett med 1,5 miljard i provisionsintäkter till kontors-ATH gällande årsomsättning och en överträffad budget för egen del. Ja, det fanns knappt tid att hämta andan!

Året 2014 har inletts i samma tempo som 2013 slutade, dvs i ett rasande sådant vilket bland annat har resulterat i en lyckad visningshelg och i en försäljning med nytt personligt provisionsrekord. Yay!

I skrivande stund befinner vi oss i Stockholm för en av årets stora happenings - Fastighetsbyråns stora kick-off som i år slår deltagarrekord med 1300 deltagare. Fantastisk uppslutning från Sveriges största mäklare!

2014 ser ut att ha all förutsättningar att kunna bli ännu ett fantastiskt mäklarår och vi ska minsann se till att det även blir ett bra bloggår. Är ni med för nu köööör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar