Åsa Larsson

Fastighetsmäklare
Fastighetsbyrån Lysekil

Bor i västkustpärlan Lysekil och har jobbat på Fastighetsbyrån sedan februari 2010. Jag började min bana inom fastighetsbranschen som mäklarassistent och vidareutbildade mig till fastighetsmäklare. Att jobba som mäklare är fantastiskt roligt och samtidigt utmanande, utvecklande och ingen dag är den andra lik. Med ett stort intresse för hus och boende är det inspirerande och motiverande att dagligen ha förmånen att hjälpa till och vara en del av kanske den största och viktigaste affären i en familjs liv.

Jag kommer ursprungligen från Mälardalen och delar livet på ”bästkusten” tillsammans med sambo och tre små yrväder till killar födda -07, -09 och -12. Älskar färg och form, design, det skrivna ordet och att föreviga mina dagar med kameran. Drömmer om att en dag hitta huset med stort H, är photoshopfrälst, simskolelärare, gillar sushi och dricker på tok för mycket kaffe.

Jag har varit en del av bloggen Mäklarvardag sedan november 2010 och min ambition är att dela med mig av små och stora händelser i min jobbvardag för att ge er en inblick i hur det verkligen är att arbeta som mäklare. Jag bloggar också om händelser och fenomen på bostadsmarknaden generellt och andra intressanta ämnen som jag kommer i kontakt med i mitt yrke.