fredag 30 december 2011

Gott Nytt År!


Så var 2011 års sista arbetsdag till ända och vi har bland annat sysselsatt oss med att lägga sista handen vid ett par husaffärer.
Dagen till ära så passade vi på att tacka säljarna för förtroendet för att vi fick ta hand om försäljningen och önskade köparna lycka till med nya bostaden med en flaska nyårsbubbel. Uppskattat!

Redan på måndag tar ett nytt spännande arbetsår vid och det ska bli mycket intressant att se vad som händer med bostadsmarknaden under 2012. Fastighetsbyrån ser iallafall till att rivstarta med en nationell visningshelg och vi hoppas att det blir en riktigt bra kickstart på nya året.
Här på kontoret så ser vi också fram emot att vi en bit in på nya året får fin förstärkning i form av en ny medarbetare!

På bloggen har 2011 varit ett rekordår i form av antal inlägg även om jag tror att mina bloggkollegor med mig ibland känner att vi faktiskt skulle vilja blogga ännu mer om tiden (och ibland fantasin) tillät.
Kanske just Du har ett önskemål om vad Du vill läsa mer om här på Mäklarvardag? Vi skulle bli jätteglada om Du i så fall lämnade en liten kommentar om detta.

Vill också passa på att önska er ett riktigt Gott Nytt År så hörs vi igen tjugohundratolv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar